StudentNYTT

• Vad händer med min antagning och registrering?

[2014-07-01] Studentexpeditionen på Institutionen för globala studier har sommarstängt mellan 4 juli och 11 augusti. Här har vi sammanställt information om sådant som våra studenter brukar undra över under sommaren.

• Uppsamlingstentor sommaren 2014

[2014-06-27] Institutionen för globala studier erbjuder omtentatillfälle för samtliga kurser fredagen 22 augusti.

• Ny masterkurs ställer tankemönster på ända

[2014-06-17] En ny delkurs i masterprogrammet i globala studier har låtit studenterna studera migrationströmmar och flyktingsituationen på plats i Israel och Jordanien. Kursen är ett resultat av samarbete inom nätverket USI network. Kursansvariga Isabell Schierenbeck har med sig starka intryck hem från första kurstillfället.

• Fair Trade Återförsäljarna söker praktikant till hösten 2014

[2014-06-09] En praktikant sökes till Fair Trade Återförsäljarnas kansli i Göteborg. Som praktikant kommer du främst arbeta med informations- och kampanjarbete samt administration. Praktikplatsen passar dig som har erfarenhet av eller studerar till exempel marknadsföring, kommunikation, internationella relationer eller statsvetenskap.

• Utlysning av MFS-stipendier HT-14

[2014-05-09] Institutionen för globala studier utlyser ett antal interna och externa MFS-stipendier. Sista ansökningsdag är tisdagen den 9 september klockan 16:00.

Arkiv/fler nyheter

Prenumerera på våra nyheter och evenemang

på våra nyheter och evenemang

Studentservice