Malin Nystrand på Inst för globala studier en av vinnarna av Göta studentkårs pedagogiska pris

Nyhet: 2012-05-21

Göta studentkårs samhällsvetarsektion har som tradition att uppmärksamma de lärare som studenterna anser arbetar pedagogiskt med utbildningen. En av vinnarna av denna fina utmärkelse var Malin Nystrand på Institutionen för globala studier, med motiveringen:

Malin Nystrand (foto: Göran olofsson)Malin är pigg och glad och har ett personligt engagemang som inspirerar och smittar av sig. Hon är duktig på att peppa och ge konstruktiv kritik. Hon håller i krävande kurser men genom bra planering och tydlig struktur får hon det att både kännas och bli genomförbart. Hon ger tydliga instruktioner, studenten vet alltid vad som förväntas av en. Hon bemöter studenter med respekt, tror på dem och motiverar dem. Som vinnare av Götas pedagogiska pris 2012 vid Institutionen för Globala studier har Malin visat att han lyckas med årets tema – kommunikation.

Stort grattis till Malin och till de 8 andra lärare inom samhällsvetenskapliga fakulteten som fick årets utmärkelse!